Select Page

O NAS:

Slovensko podjetje na področju celostne podpore podjetjem Blue Solutions d.o.o, je zanesljiv partner naročnikom tako iz javnega kot zasebnega sektorja v Sloveniji, na območju Jugovzhodne Evrope in bližnjega Vzhoda. Na enem mestu združuje strokovnjake iz davčno-finančnega, računovodskega in poslovnega svetovanja kot tudi specialiste za pridobivanje EU sredstev s 15-letnimi izkušnjami v Bruslju in Sloveniji.

Pri nas nudimo vsa znanja in informacije, ki so potrebna za zagon in uspešno delovanje podjetij. Pomagamo vam pri uresničevati poslovne ideje od začetka ustanovitve podjetja, pridobivanja dovoljenja za tujce, svetovanja pri davčnem in finančnem poslovanju do pridobivanja EU sredstev za realizacijo vaše poslov

POSLANSTVO

Blue Solutions d.o.o. je svetovalno podjetje za upravljanje s financami. Predani smo zagotavljanju inovativnih in komercialno uspešnih rešitev za naše stranke. Zagotavljamo storitve v zvezi s poslovnimi načrti in finančno podporo, korporativno odgovornostjo in trajnostnim upravljanjem, okoljskim upravljanjem in učinkovito rabo virov, evropskimi programi in nepovratnimi sredstvi ter usposabljanjem na različnih področjih. Imamo obsežno mrežo javnih in zasebnih globalnih partnerjev, s katerimi sodelujemo v Evropi, na Bližnjem vzhodu in na Kitajskem.

VIZIJA

Naš cilj je zadovoljiti potrebe naših strank z najboljšim razumevanjem, kaj naredi njihovo poslovanje uspešno in z oblikovanjem strateških zavezništev, ki jim bodo pomagala doseči boljše poslovne rezultate.

VREDNOTE

Blue Solutions d.o.o. temelji na naših temeljnih vrednotah, ki so sledeče:

  • Delo, ki ga opravljamo, definiramo s strokovnostjo naše ekipe
  • Dodajanje osebne note našim storitvam
  • Gradnja in vzdrževanje dolgoročnih in zaupanja vrednih odnosov z našimi globalnimi partnerji in strankami
  • Zagotavljanje inovativnih in komercialno uspešnih rezultatov za zadovoljevanje potreb naših strank
  • Upoštevanje etičnega kodeksa ravnanja

Te vrednote uporabljamo vsak dan za ustvarjanje strateških in trajnih poslovnih odnosov z našimi partnerji in strankami.