Select Page

OD IDEJE DO IZVEDBE

Vaš projekt bomo prilagodili, tako da bo ustrezal najprimernejšemu razpisu

OD IDEJE DO IZVEDBE
  • Razvoj koncepta

Koncept vašega projekta natančno prilagodimo v trden logični okvir s pomočjo serije skupnih delavnic, pri čemer definiramo konceptualno ozadje, cilje, dejavnosti, rezultate in dolgoročne rezultate, ki ustrezajo vašim potrebam. To je običajen način dela z našimi strankami. Da lahko to zagotavljamo mora biti naša ekipa oborožena s poglobljenim znanjem in razumevanjem programa ter ustreznih politik in predpisov EU. Poleg tega bomo v tej fazi vas in vaš projekt povezali s potencialnimi partnerji, saj menimo, da uspešna prijava ni odvisna le od dobrega koncepta projekta, temveč v veliki meri tudi od sestave partnerstva. Z našim neposrednim dostopom do široke mreže potencialnih evropskih partnerjev in strokovnjakov vas bomo vodili skozi ta proces ter dajali priporočila in predloge.

  • Poiskali bomo prave in zanesljive projektne partnerje za vaš projekt

Vzpostavljeno imamo široko bazo zanesljivih partnerjev iz vseh držav članic EU in širše, s katerimi boste dosegli cilje vašega projekta

Po  sklenjenem partnerstvu, nadaljujemo z izpopolnjevanjem podrobnosti vašega projekta. Podroben izvedbeni načrt oblikujemo skozi vrsto posvetovanj s partnerji in ključnimi deležniki, definiramo tudi proračunske okvire in ključne odgovornosti osrednjih članov konzorcija. Če mora koncept potrditi ustrezen organ, vam bomo pri tem pomagali, na način, ki je odvisen od programa.

  • Pisanje prijave za razpis

Za vas napišemo zmagovalni projektni predlog, ki bo lahko uspešno konkuriral ostalim prijavam na razpisu

Za vas v zadnji fazi izdelamo projektnoprijavo, vključno s podrobno razdelitvijo nalog med partnerji z ustreznim proračunom od spodaj navzgor, na podlagi katerega lahko izpolnimo celoten prijavni obrazec in s tem povezane administrativne naloge, potrebne za oddajo upravičenega in uspešnega predloga.